" Wilt U Adverteren In De Multimedia Reisgids Colourful Suriname?"


Meest gestelde vragen over het adverteren:


 • Wat zijn de mogelijkheden?
Er zijn 3 formaten ( 1 pagina, 1/2 pagina en 1/4 pagina) mogelijk of u kunt een naamsvermelding met website en adresgegevens plaatsen. Alle advertenties zijn in Full Colour en worden gelinkt naar uw eigen website. Alle adverteerders worden op het Wonen en Reizen in Suriname Weblog genoemd en op de partner pagina van deze website.
Het is ook mogelijk eveneens in de Engelse versie van de reisgids te adverteren.
U kunt eveneens een video laten maken van uw bedrijf en in de reisgids laten plaatsen, met een link naar uw website.
 • Wat is de doelgroep?
De doelgroep bestaat uit reizigers naar Suriname, (r)emigranten naar Suriname en enkele inwoners van Suriname zelf. Per jaar wordt de reisgids rond de 4000 maal gedownload overal ter wereld. De Engelse versie ongeveer 1500 maal per jaar.

 • Kan ik de inhoudsopgave inzien van het boek?
U kunt hier de inhoudsopgave inkijken.

 • Hoe geschiedt de betaling?
Betaling verloopt of contant of via mijn bankrekening of Paypal.

 • Hoe moet ik het advertentiemateriaal aanleveren?
Als een digitaal bestand, dat kan per e-mail als jpg, pdf of psd file. Het emailadres hiervoor is [email protected] Met een resolutie van 300 dpi. Natuurlijk kan ik u helpen als u er niet uitkomt, vraagt u gerust. Mocht u de advertentie door mij willen laten maken, kunt me mailen op [email protected] Hiervoor vraag ik uiteraard wel een vergoeding.

 • Waar kan ik reacties lezen van lezers van de reisgids?
Reacties van lezers kunt u hier vinden.

 • Wat is een eBook? En wat is mijn voordeel?

Een eBook is een digitaal boek. Het is een pdf bestand. Het boek kan daarom gedownload worden via internet en opgeslagen worden op de computer van de persoon die het gedownload heeft. Op die manier kan men het elke keer openen, lezen en bewaren. Het kan uitgeprint worden en op die manier als hard copy boek gebundeld worden. Het kan via speciale readers ( verkrijgbaar via o.a amazon.com) of op MP3 players, of sommige telefoons gelezen worden of op een memory stick meegenomen worden op reis.

Het boek wordt beveiligd zodat men er niet andere tekst of foto's uit kan halen of erin kan plaatsen. Er geldt copyright op een eBook en het is dan ook strafbaar om teksten te dupliceren of het ebook weg te geven. Behalve als daarvoor expliciet toestemming toe wordt gegeven door de schrijver. 


Voordelen van een eBook:

 1. Nieuwe trend en makkelijk, een grote doelgroep te bereiken via Internet.
 2. Handig op de computer op te slaan, geen overvolle kasten meer.
 3. De mogelijkheid om het eBook overal te openen en te lezen.
 4. Door het linken naar uw eigen website ontvangt u meer bezoekers naar uw eigen website. En dat is wat we toch allemaal willen!

 • Kan ik de reisgids op mijn eigen website weggeven?
Natuurlijk kan dat, wanneer u uw bedrijf promoot in de reisgids, heeft u toestemming het eBook gratis weg te geven aan bezoekers van uw website. Een extraatje dus!

Door middel van een banner, die ik u kan aanleveren, kunt u de bezoeker doorverwijzen naar de download pagina van het gratis boek.

Op deze manier komen bezoekers van u website ook vaker bij u terug en verwijzen ze vrienden naar uw website, omdat u iets weggeeft aan hen.
 • Ok, Ik wil adverteren, wat nu?...
Om te adverteren kunt u contact opnemen met mij via het emailadres: [email protected]. Voor de tarievenlijst kunt u eveneens via email terecht.
     

Volg mij via:
facebooktwitterrss

 

Wonen en Reizen in Suriname

            Copyright Esther Zoetmulder 2013               Datum: 29-08-2013, Paramaribo